De yngsta lagen kommer att spela först på dagen. Sist på dagen/kvällen spelar veteranklassen. Vi räknar med att dra igång de första matcherna ca 08:30 och räknar med att våra äldsta spelare är klara vid 19-tiden på kvällen.

Vi kommer att ha kioskförsäljning på plats under hela dagen genom vårt samarbete med Ica Nära i Stora Mellösa. Alla spelare och publik kommer att kunna köpa mat, dryck och annat gott under dagen och kvällen. Grillade hamburgare, korv och annat finns att köpa till lunch och även till kvällsmat för spelare som spelar senare på eftermiddagen. Allt överskott från försäljning går oavkortat till SMÅ IF:s ungdomsverksamhet.

Har ni lång resväg och vill övernatta fredag till lördag kan ni ta kontakt med oss så kan vi ordna sovplatser i vårt klubbhus.

Tillgång till dusch finns.

Vi kommer att genomföra turneringen oavsett väder. Vi kommer att spela utomhus oavsett om det är brännande sol eller spöregn.

Har ni fler frågor? Ta kontakt med oss på basket@smaif.se