Välkommen med din anmälan till årets 3X3-turnering som kommer att spelas lördag den 6 juni på Mellösa Garden i Stora Mellösa.

I år öppnar vi upp för fler lag än någonsin tidigare. Vi har sex spelplaner till förfogande och kommer att erbjuda spel i fler åldersklasser än tidigare år. Nytt detta år är att vi har en helt ny åldersklass för spelare som är 35+ år. Vi hoppas och tror att vi kommer att fylla våra åldersklasser snabbt.

I din anmälan vill vi att du uppger ett lagnamn och födelseår på samtliga spelare i laget. Ett lag består av fyra spelare. Åldersklasser ser ut enligt följande:

• Spelare födda 2010 och yngre
  • Spelare födda 2007-2009
  • Spelare födda 2005-2006
  • Spelare födda 2002-2004
  • Spelare födda 1986-2001
  • Spelare födda 1985 och äldre

Anmäl ditt lag via e-post till basket@smaif.se

Vi vill skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla lag oavsett om man bara spelar för att ha kul eller för att vinna. Ange därför gärna hur erfarna lagets spelare är.

Obs! Sista dag att anmäla ett lag är den 25 maj! Anmäl er snarast för att vara garanterade en plats!